Cilj Project Management Workshopa je upoznavanje s trendovima te stjecanja novih znanja iz svijeta upravljanja projektima od iskusnih voditelja projekata. Sudionici imaju prilike razmjenjivati iskustva i ideje te upoznati osobe sličnih interesa kroz organizirana druženja i networking.

Svi u dobi od 21 do 35 godina, zainteresirani za upravljanje projektima, žele upoznati nove ljude, proširiti svoju profesionalnu mrežu i steći nova iskustva i znanja o upravljanju projektima.

Radionica je tradicionalni godišnji susret mladih hrvatskih i stranih voditelja projekata koji je vide kao priliku za stjecanje novih znanja, praktičnih iskustava i znanja. Iz godine u godinu broj sudionika se povećava, kao pokazatelj prepoznatljivosti ove radionice kao kvalitetne, poučne i rado posjećene.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na donjoj poveznici:

Svake godine Young Crew Hrvatska donosi vam najzanimljivije metode na području upravljanja projektima.

Sudionici imaju mogućnost odabira između dvije radionice::
♦ Umjetnost procjenjivanja
Kako Design Thinkingom riješiti svaki poslovni izazov?

Umjetnost procjenjivanja

Cilj radionice je polaznicima/cama približiti kompleksnost, ali i neophodnost procjenjivanja, kroz dvije metode, od kojih jedna koristi apsolutne vrijednosti (3 point estimate) dok se druga oslanja na relativne vrijednosti (story points).

Polaznici/e će iskusiti i isprobati na primjerima obje metode te će steći potrebno znanje kako bi u praksi znali/e prepoznati kada (is)koristiti koju metodu.

Trenerica

Martina Ptiček

Martina Ptiček

Head of Project Management, Data Science and Analytics, Sofascore

 

Više je od 15 godina u IT industriji, te je imala priliku raditi na nizu pozicija – od developerskih do project managementa – kao i na čitavom nizu projekata u raznim industrijama – od financijske, preko telco i publishing do građevinske industrije. Trenutno je voditeljica Project Managementa i Data Scienca u SofaScoreu, dok pri Fakultetu organizacije i informatike završava doktorski studij, na kojem se bavi obradom prirodnog jezika i strojnim učenjem. Posjeduje Scrum Master i Product Owner certifikate.

MartinaPtiček

Kako Design Thinkingom riješiti svaki poslovni izazov?

Radionica će sudionike upoznati s Design Thinking metodom kreativnog i inovativnog rješavanja problema i poslovnih izazova kroz pet faza kroz rad u malim grupama. Design thinking metoda vodeća je svjetska metodologija u rješavanju kompleksnih poslovnih izazova koju koriste poznate svjetske organizacije, brojni startupovi te javni sektor.

Treneri

Marina Kolesarić

Marina Kolesarić

Head of Marketing and PR, Apsolon

Marina je voditeljica marketinga i PR-a vodeće hrvatske konzultantske tvrtke Apsolon specijalizirane za poslovno savjetovanje privatnog i javnog sektora, razvoj inovacija, digitalnu transformaciju, regulatornu reformu, EU i financijsko savjetovanje. Kada ne pliva kreativnim vodama komunikacija, rado uskače i u ulogu Design Thinking trenerice koju često primjenjuje u svakodnevnom poslovanju.

Marina Kolesarić

Enes Nahić

Enes Nahić

Enes Nahić

Consultant, Apsolon

Enes je konzultant u Apsolonovom odjelu za digitalno savjetovanje, u najvećoj mjeri zadužen za primjenu Design Thinking metodologije na internim projektima tvrtke te pripremi, organizaciji i provedbi edukacijskih i projektnih radionica za brojne klijente. Kroz više od 5 godina aktivnog rada Enes je sudjelovao na više od 50 radionica za korporacije i startupe, sudjelovao u kreiranju desetaka digitalnih rješenja za najuspješnije hrvatske tvrtke i predstavnike javnog sektora, te je, između ostalog, sudjelovao u provedbi prvog Design Thinking projekta u javnom sektoru u Hrvatskoj.

KOTIZACIJE

Early bird price – 599 HRK*

*do 12.rujna

Standard price – 699 HRK

Student price – 399 HRK

DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb