Cilj Project Management Workshopa je upoznavanje s trendovima te stjecanja novih znanja iz svijeta upravljanja projektima od iskusnih voditelja projekata. Sudionici imaju prilike razmjenjivati iskustva i ideje te upoznati osobe sličnih interesa kroz organizirana druženja i networking.

Svi u dobi od 21 do 35 godina, zainteresirani za upravljanje projektima, žele upoznati nove ljude, proširiti svoju profesionalnu mrežu i steći nova iskustva i znanja o upravljanju projektima.

Radionica je tradicionalni godišnji susret mladih hrvatskih i stranih voditelja projekata koji je vide kao priliku za stjecanje novih znanja, praktičnih iskustava i znanja. Iz godine u godinu broj sudionika se povećava, kao pokazatelj prepoznatljivosti ove radionice kao kvalitetne, poučne i rado posjećene.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na donjoj poveznici:

Svake godine Young Crew Hrvatska donosi vam najzanimljivije metode na području upravljanja projektima.

Sudionici imaju mogućnost odabira između dvije radionice::
♦ Umjetnost procjenjivanja
Kako Design Thinkingom riješiti svaki poslovni izazov?

Umjetnost procjenjivanja

Cilj radionice je polaznicima/cama približiti kompleksnost, ali i neophodnost procjenjivanja, kroz dvije metode, od kojih jedna koristi apsolutne vrijednosti (3 point estimate) dok se druga oslanja na relativne vrijednosti (story points).

Polaznici/e će iskusiti i isprobati na primjerima obje metode te će steći potrebno znanje kako bi u praksi znali/e prepoznati kada (is)koristiti koju metodu.

Trenerica

Martina Ptiček

Martina Ptiček

Head of Project Management, Data Science and Analytics, Sofascore

 

Više je od 15 godina u IT industriji, te je imala priliku raditi na nizu pozicija – od developerskih do project managementa – kao i na čitavom nizu projekata u raznim industrijama – od financijske, preko telco i publishing do građevinske industrije. Trenutno je voditeljica Project Managementa i Data Scienca u SofaScoreu, dok pri Fakultetu organizacije i informatike završava doktorski studij, na kojem se bavi obradom prirodnog jezika i strojnim učenjem. Posjeduje Scrum Master i Product Owner certifikate.

MartinaPtiček

Kako pokrenuti inovaciju?

Ova radionica će vam pokazati kako najlakše upaliti onu kreativnu iskru koju svi imamo i kako pokrenuti proces inovacija u vašem timu ili organizaciji.

Na zanimljivom primjeru saznajte kako se koriste metode iz produktnog i servisnog dizajna, facilitatorski alati za rad s velikim grupama i agilne tehnike za brzo produciranje i validiranje idejazova koju koriste poznate svjetske organizacije, brojni startupovi te javni sektor.

Treneri

Davor Čengija

 

 

Davor Čengija

agilni i sistemski coach, i njegov tim (CROZ)

Davor je agilni i sistemski coach u CROZ-u. Strojar po obrazovanju, rješavač problema po izboru, proživio je sve faze metamorfoze u IT svijetu, od programiranja i softverske arhitekture, do vođenja projekata i postavljanja stvarno velikih IT sustava. Sada kao coach, trener i facilitator pomaže drugima učiti na njegovim greškama. Voli kavu, pivo, bicikle i fotografiju. Tu i tamo okine koji tweet na @davorcengija ili napiše ponešto na https://www.linkedin.com/in/davorcengija/

Davor Cengija

KOTIZACIJE

Regularna cijena – 699 HRK

Cijena za članove IPMA HR/YCC – 599 HRK

Cijena za studente – 399 HRK

DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb

DONATORI