Radionica će se održati 12. studenog 2022. u Hotelu Trakošćan.

Glavni cilj Project Management Workshopa je okupiti mlade i ambiciozne voditelje projekata, studente i sve ljude koje zanima područje upravljanja projektima. Radionica daje polaznicima priliku za razvoj novih vještina,  stjecanje novog znanja predstavljanjem trendova iz područja upravljanja projektima, mogućnost iskustva nečeg novog te za umrežavanje sa istomišljenicima.

Svi zainteresirani za upravljanje projektima koji žele upoznati nove ljude, proširiti svoju profesionalnu mrežu i steći nova iskustva i znanja o upravljanju projektima.

Project Management Workshop tradicionalni je godišnji susret hrvatskih i inozemnih voditelja projekata, koji ovaj događaj vide kao priliku za stjecanje novih znanja i praktičnih iskustava. Iz godine u godinu broj sudionika raste, što je pokazatelj da je ova radionica prepoznata kao kvalitetna, edukativna i odlična prilika za umrežavanje.

Prijave su zatvorene. Hvala na interesu!

Svake godine Young Crew Croatia dovodi vodeće profesionalne i iskusne voditelje projekata iz cijele Hrvatske i svijeta koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima.

Ove godine možete odabrati između dvije radionice:
♦ Upravljanje remote i hibridnim timovima
♦ Priprema i kontrola proračuna projekata financiranih iz EU fondova

Radionica br. 1

Upravljanje remote i hibridnim timovima

Možda i nije tako teško kao što mislite!

Na ovoj proaktivnoj radionici, zajedno ćemo istražiti kakvu vrstu infrastrukture, koje projektne korake i kulturu vaša organizacija treba posjedovati kako bi učinkovito upravljala remote i hibridnim timovima uključenim u isporuku projekta.

Naš zajednički doprinos, iskustvo i različite perspektive tijekom radionice omogućit će nam da zajedno definiramo kako motivirati članove vašeg tima da ostanu usredotočeni i uključeni dok rade u remote ili hibridnom okruženju.

Predavač

Petar Divjanović

Head of Digital HR Solutions @ DEKRA Arbeit Group

Kao voditelj digitalnih HR rješenja u DEKRA Arbeit Group, Petar radi u sjedištu u Stuttgartu, gdje je zadužen za projekte inovacija i digitalne transformacije s fokusom na generiranje ideja i inicijativa koje olakšavaju organizacijski rast i pružaju klijentima DEKRA Arbeit Group jedinstvena HR rješenja.

Petar Divjanović na daljinu upravlja D-Vision, DEKRA Arbeit Business Development timom, gdje zajedno sa svojim kolegama pokušava osmisliti novi HR poslovni ekosustav kroz digitalizaciju već postojeće ponude portfelja i razvoj novih HR platformi.

IMG_0550

Radionica br. 2

Priprema i kontrola proračuna projekata financiranih iz EU fondova

 

Na ovoj ćemo se radionici fokusirati na jednu od najbitnijih stavki kod planiranja projekta – njegov proračun, uz naglasak na proračune projekata koji su financirani iz EU fondova.

Uz vježbe na konkretnim primjerima naučit ćemo identificirati proračunske troškove i izvore prikupljanja informacija, razumjeti razliku između izvora financiranja i novčanog toka projekta, izraditi proračun projekta te pratiti cjelokupni financijski aspekt njegove provedbe.

Predavačica

Ariana Vela

CEO@AVELANT Ltd

Ariana Vela je jedna od najpriznatijih stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji. Njezino 19-ogodišnje iskustvo, odlično poznavanje pravnog, institucionalnog i financijskog okvira u kojem nastaju projekti neprocjenjiv je kapital koji osigurava da poduzeće posluje po najvišim standardima struke.

Sudjelovala je u pripremi i provedbi više od 500 projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU od kojih je najveći projekt tzv. „Pelješki most“, odnosno „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“. Osmislila je i pokrenula prvi hrvatski portal o fondovima EU (eu-projekti.info) te napisala prvu knjigu o pripremi i provedbi projekata pod nazivom „Menadžment ESI fondova“.

Specijalizirala se za rješavanje kompleksnih problema u provedbi infrastrukturnih projekata, nepravilnosti u području javne nabave i strateškog planiranja, ali s jednakim žarom pristupa savjetovanju klijenata u projektima iz drugih sektora. Posjeduje MBA iz područja menadžmenta, certificirana je trenerica javne nabave, a trenutačno pohađa doktorski studij iz poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

U AVELANTU je zadužena za cjelokupno upravljanje društvom i portfeljem, jačanje kapaciteta cijelog konzultantskog tima, uvođenje inovacija u rad i poslovanje te vođenje velikih projekata (tzv. major projects).

Ariana Vela

AGENDA

KOTIZACIJE

Regularna cijena – 92,77 € | 699 HRK

Cijena za članove IPMA HR/YCC – 79,50 € | 599 HRK

Cijena za studente – 52,95 € | 399 HRK

Cijena uključuje:

  • ručak i večeru u Hotelu Trakošćan
  • coffee break
  • materijale za radionicu
  • Wi-Fi unutar hotela
  • mogućnost hotelskog smještaja (opcionalno).

SMJEŠTAJ

Hotel Trakošćan****– putem popunjavanja prijave moguće je rezervirati smještaj. Nakon popunjavanja prijave, ponuda dolazi na e-mail.

U slučaju otkaza sudjelovanja, ne vršimo povrat sredstava.
Fiksni tečaj: 1€ = 7,53450 kn