Svečano proglašenje pobjednika održat će se 21. 12. 2021.

7. izdanje natječaja PMA 2021 se bliži!

Jedinstveno priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje iz područja upravljanja projektima te je prvi korak u profesionalnom razvoju u tom području.

Ciljevi natjecanja: 

  • promocija izvrsnosti i kompetencija voditelja projekata
  • promocija izvrsnih projekata
  • povezivanje profesionalaca u području.

Natjecanje predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Project Management Awards 2021 godine kao predstavnika Republike Hrvatske.

Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe od 20 do 35
godina koje su vodile projekt koji je završio u 2020. ili 2021. godini.
Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.
Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2020. ili 2021. godini. Mladi voditelj projekt mora biti osoba od 20 do 35 godina.
Za Najboljeg mladog istraživača se mogu prijaviti osobe od 20 do 35 godina koje u 2020. ili 2021. godini samostalno objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima (završni rad, doktorski rad, specijalistički poslijediplomski rad, diplomski rad ili znanstveni članak).
YCC PROJECT MANAGEMENT AWARDS je jedinstveno priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt s mladim voditeljem, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima.
Osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na internacionalnom natjecanju IPMA Project Management Awards sljedeće godine kao predstavnik Republike Hrvatske.
Ukoliko ste se prepoznali u ovom pozivu, utoliko je potrebno preuzeti dokumentaciju (obrasce) dostupne u nastavku, ispuniti ih te ih poslati s ostalim traženim dokumentima na e-mail pma@youngcrew.hr
Natječajna dokumentacija nalazi se u nastavku za svaku od kategorija.

Početak prijava za natječaj je 14.10.2021.

Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe koje su vodile projekt koji je završio u 2020. ili 2021. godini.

Prijava sadrži sljedeće dokumente:

Prijavnu dokumentaciju (4 dokumenta) potrebno je poslati do 14.11.2021, 23:59h, na mail pma@youngcrew.hr.

Nepotpune prijave i prijave koje nisu u skladu sa zahtjevima neće se razmatrati.

Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2020. ili 2021. godini.

Prijava sadrži sljedeće dokumente:

Prijavnu dokumentaciju (4 dokumenta) potrebno je poslati do 14.11.2021, 23:59h, na mail pma@youngcrew.hr.

Nepotpune prijave i prijave koje nisu u skladu sa zahtjevima neće se razmatrati.

Za Najboljeg istraživača se mogu prijaviti osobe koje su u 2020. ili 2021. godini samostalno objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima.

Prijava sadrži sljedeće dokumente:

Prijavnu dokumentaciju (4 dokumenta) potrebno je poslati do 14.11.2021, 23:59h, na mail pma@youngcrew.hr.

Nepotpune prijave i prijave koje nisu u skladu sa zahtjevima neće se razmatrati.

Do kraja prijava je ostalo još:

Sudjelovanje na natjecanju je besplatno. Sve prijave evaluirat će stručni Evaluacijski odbor, neovisno tijelo koje prema kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s IPMA Competence Baseline 4 (ICB4) procjenjuje prijave i donosi odluku o pobjednicima natječaja.

PMA TIMELINE