Zaklada Adris

Zaklada Adris, najveća korporativna zaklada u ovom dijelu Europe, svojim djelovanjem promiče i potiče inovativnost i kvalitetu u znanstvenom i umjetničkom radu, podupire darovite učenike, studente i znanstvenike, štiti i promiče hrvatsku izvornost i jača ekološku svijest te pomaže najpotrebitijima u hrvatskom društvu.

Sukladno svojemu poslanju, Zaklada je 28. travnja 2016. godine raspisala javni natječaj za dodjelu sredstava na koji je pristiglo ukupno 779 prijava.

Slijedeći vrijednosti na kojima počiva – izvrsnost, inovativnost, znanje, dobrotu, pomaganje, odgovornost, toleranciju i otvorenost, na temelju Zakona o zakladama i fundacijama (Narodne novine br. 36/96 i 64/01), Statuta Zaklade Adris te Pravilnika o uvjetima, načinu i postupku dodjele sredstava za ostvarenje svrhe Zaklade Adris, Zakladna je uprava na sjednici održanoj 17. rujna 2016. godine, prema prijedlozima zakladnih vijeća, izabrala projekte koje će (su)financirati te učenike i studente koje će stipendirati.

U kategoriji "Stvaralaštva", Zaklada je podržala HRVATSKU UDRUGU ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA – YOUNG CREW CROATIA i projekt "Project Management Awards"

Komentari su zatvoreni