Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe od 20 do 35
godina koje su vodile projekt koji je završio u 2018. ili 2019. godini.
Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.
Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2018. ili 2019. godini. Mladi voditelj projekt mora biti osoba od 20 do 35 godina.
Za Najboljeg istraživača se mogu prijaviti osobe od 20 do 35 godina koje u 2018. ili 2019. godini samostalno objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima (završni rad, doktorski rad, specijalistički poslijediplomski rad, diplomski rad ili znanstveničlanak).
YCC PROJECT MANAGEMENT AWARDS je jedinstveno priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt s mladim voditeljem, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima.
Osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na internacionalnom natjecanju IPMA Project Management Awards sljedeće godine kao predstavnik Republike Hrvatske.
Ukoliko ste se prepoznali u ovom pozivu, utoliko je potrebno preuzeti
dokumentaciju (obrasce) dostupne u nastavku, ispuniti ih te ih poslati s ostalim traženim dokumentima na e-mail nagrade@youngcrew.hr
Natječajna dokumentacija nalazi se u nastavku za svaku od kategorija.

Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe koje su vodile projekt koji je završio u 2018. ili 2019. godini.

Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2018. ili 2019. godini.

Za Najboljeg istraživača se mogu prijaviti osobe koje su u 2018. ili 2019. godini samostalno objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima.

Početak prijava za natječaj je 9.9.2019.

Sudjelovanje na natjecanju je besplatno, a sve kategorije se odnose na osobe od 20 do 35 godina starosti. Sve prijave evaluirat će stručni Evaluacijski odbor, neovisno tijelo koje prema kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s IPMA Competence Baseline 4 (ICB4) procjenjuje prijave i donosi odluku o pobjednicima natječaja.

Svečana dodjela nagrada PMA 2019 održat će se 17.12.2019. u Esplanade Zagreb Hotelu.