PMA


U organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crew Croatia dolazi najočekivaniji godišnji event za realizirane projekte i njihove mlade voditelje – YOUNG CREW CROATIA PROJECT MANAGEMENT AWARDS.

Novosti

Pročitajte najnovije vijesti vezane uz Project Management Awards 2018

Prijava

Saznajte tko, zašto i kako se može prijaviti za nagradu u jednoj od kategorija.

Partneri

Upoznajte partnere Young Crew Croatia.

Novosti


Prijava

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe od 20 do 35 godina koje su vodile projekt koji je završio u 2017. ili 2018. godini. Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.

Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2017. ili 2018. godini. Mladi voditelj projekt mora biti osoba od 20 do 35 godina.

Za Najboljeg istraživača se mogu prijaviti osobe od 20 do 35 godina koje u 2017. ili 2018. godini samostalno objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima (završni rad, doktorski rad, specijalistički poslijediplomski rad, diplomski rad ili znanstveni članak).

ZAŠTO SE PRIJAVITI

YOUNG CREW CROATIA PROJECT MANAGEMENT AWARDS je jedinstveno priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije - za najbolji projekt s mladim voditeljem, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima. Osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na internacionalnom natjecanju IPMA Project Management Awards sljedeće godine kao predstavnik Republike Hrvatske.

KAKO SE PRIJAVITI

Ukoliko ste se prepoznali u ovom pozivu, utoliko je potrebno preuzeti dokumentaciju (obrasce) dostupne u nastavku, ispuniti ih te ih poslati s ostalim traženim dokumentima na e-mail nagrade@youngcrew.hr. Natječajna dokumentacija nalazi se u nastavku za svaku od kategorija.

Natječaj - Najbolji mladi voditelj projekta:

1) Prijavnica za natječaj – mladi voditelj projekta (osobni podaci) (poslati kao Word file)
2) Prijavnica za natječaj – mladi voditelj projekta (podaci o vođenju projekta) (poslati kao Word file; u rubrici ‘Podaci o projektu’ ne smiju se navoditi sljedeći podaci: ime i prezime voditelja projekta; imena i prezimena svih sudionika na projektu, naziv tvrtke/udruge/poduzeća koje je provelo projekt; ime projekta)
3) Životopis u standardnoj Europass formi (poslati kao PDF file)
4) Preslika osobne iskaznice (poslati kao PDF file)

NAPOMENA: Navedene dokumente potrebno je poslati najkasnije do 25. studenoga 2018.  u traženom formatu na e-mail adresu: nagrade@youngcrew.hr. Svaki obrazac mora biti posebni dokument (ukupno 4 dokumenta)

Natječaj - Najbolji projekt s mladim voditeljem:

1) Prijavnica za natječaj – projekt s mladim voditeljem (osobni podaci) (poslati kao Word file)
2) Prijavnica za natječaj – projekt s mladim voditeljem (podaci o projektu) (poslati kao Word file; u rubrici ‘Podaci o projektu’ ne smiju se navoditi sljedeći podaci: ime i prezime voditelja projekta; imena i prezimena svih sudionika na projektu, naziv tvrtke/udruge/poduzeća koje je provelo projekt; ime projekta)
3)  Životopis u standardnoj Europass formi (poslati kao PDF file)
4) Preslika osobne iskaznice (poslati kao PDF file)

NAPOMENA: Navedene dokumente potrebno je poslati najkasnije do 25. studenoga 2018. u traženom formatu na e-mail adresu: nagrade@youngcrew.hr. Svaki obrazac mora biti posebni dokument (ukupno 4 dokumenta).

Natječaj - Najbolji mladi istraživač:

1) Prijavnica za natječaj – mladi istraživač (osobni podaci) (poslati kao Word file)
2) Prijavnica za natječaj – mladi istraživač (podaci o znanstvenom istraživačkom radu) (poslati kao Word file)
3) Životopis u standardnoj Europass formi Životopis u standardnoj Europass formi (poslati kao PDF file)
4)  Preslika osobne iskaznice (poslati kao PDF file)

NAPOMENA: Navedene dokumente potrebno je poslati najkasnije do 25. studenoga 2018. u traženom formatu na e-mail adresu: nagrade@youngcrew.hr. Svaki obrazac mora biti posebni dokument (ukupno 4 dokumenta).

Nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta i Nagrada za najbolji projekt s mladim voditeljem bit će evaluirana prema IPMA International Competence Baseline (ICB).

Nepotpune prijave i prijave koje nisu u skladu sa zahtjevima neće se uzimati u obzir.

Svi podaci u projektnoj dokumentaciji koristit će se samo u svrhu evaluacije prijavljenih projekata u sklopu natječaja Project Management Awards 2018.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na: nagrade@youngcrew.hr

Veselimo se vašim prijavama!

Partneri

  Učlani se!