6. ProMan: Hrvoje Meštrović

U sklopu projekta „Meet the Project Manager (ProMan)“, a u organizaciji Young Crew Croatia, došao je red na šestog ProMan-a. Cilj projekta ProMan je povezivanje članova udruge s renomiranim hrvatskim poduzećima s relevantim znanjima o projektnom menadžmentu. Članovi na taj način dobivaju mogućnost upoznati se s projektnim menadžerima, postavljati im pitanja te dobivaju uvid u jedan radni dan u poslovnom okruženju. Na taj način članovi YCC prikupljaju vrijedna znanja i iskustvo koje kasnije mogu implementirati na vlastitim projektima.

Članovi tima Primakona su stručnjaci u konzaltingu, uže specijalizacije iz upravljanja projektima. Bave se savjetovanjem tvrtki i članova projektnih timova o ključnim stvarima u planiranju, praćenju, implementaciji projekata te upravljanju rizicima.

IMG_0208

Najzanimljiviji dio edukativnog predavanja Hrvoja Meštrovića bila su pitanja i odgovori. Objašnjene su prilike i prijetnje na hrvatskom  tržištu, zašto je bitna komunikacija, te glavne stavke projekta: planiranje i provođenje. Nadalje, razgovaralo se o tome kako poduzeće na tržištu ostvaruje komparativnu prednost, a kako apsolutnu. Potaknula se rasprava zašto, gdje i kada poduzeće treba pomoć projektnog menadžera. Navedene su samo neke od tema o kojima se raspravljalo na predavanju pod stručnim vođenjem projektnog menadžera Hrvoja Meštrovića.

I za kraj zaključujemo da je predavanje u sklopu projekta“ Meet the Project Manager“ iz područja projektnog menadžmenta bilo inspirativno te su članovi oplemenjeni novim znanjima. Zahvaljujemo se našim domaćinima iz Primakona i svim članovima udruge koji su se odazvali ovom susretu.

 FOTO

OC Meet the Project Manager

Nina Čubelić
Andrija Blažić
Tamara Banek
Anja Mišić

Trenutno nema komentara

  Učlani se!